Spanien

Amfora Vin importerer cava og vin fra familien Canals Canals i Catelonien.

Familiens vigtigste vinkælder ligger i Castellví de Rosanes, en lille by 30 km fra Barcelona. Vi har primært valgt at føre deres cava serie Marta, som produceres på traditionelle druer som Xarel.lo, Macabeu og Parellada fra D.O. Penedes.

Familien fremstiller også vin fra DO Montsant og DOQ Priorat, som de seneste år har opnået stor anerkendelse i vinverdenen. Amfora Vin har i øjeblikket 3 rødvine fra Canals Canals i vores sortiment.

Cava

Canals Canals: Cava Marta Reserva – Brut Nature

En lysegul farvet cava med fine og vedvarende bobler. En intens aroma af frugt og blomster med en anelse ælde. Fremstår frisk, let og rund. Anbefales til forskellige salater, pasta, ris og fiskeretter. Serveres koldt, mellem 6 ° C og 8 ° C

Druesammensætning: Xarel.lo 50%, Macabeu 30%, Parellada 20%.

Pris ved 1. fl. 95,00 kr.

Pris ved 12. fl. 85,50 kr.


Canals Canals: Cava Marta PASSIO (Rosé) Reserva – Brut

Delikat lys roséfarve med fine vedvarende bobler. En aroma af friske blomster, modne røde frugter med let nøddeagtige næse. Perfekt afbalanceret, delikat, behagelig med lang og ren finish. Anbefales til aperitif eller prøv den til pasta, ris, krydret hvidt kød og gryderetter

Druesammensætning: 40% Xarel.lo, 35% Macabeu, 20% Parellada og 5% Garnatxa.

Pris v. 1 fl. 105,00 kr.

Pris v. 12 fl. 94,50 kr.


Canals Canals: Cava Marta, Joia, Reserva, Brut, økologisk

Økologisk Cava på en blanding af Canals oprindelige druer Xarel.lo, Macabeu og Parellada. Områdets meget sol blandet med Middelhavet kølige briser giver en frugt af meget høj standard. Marta Joia brut modnes i mere end 24 måneder i anden gæringen på flasken. En skøn farve som ses i den lyse flaske.

Pris v. 1 fl. 110,00

Pris v. 12 fl. 99,00


Canals Canals: Cava DE LUXE Gran Reserva 2013 – Brut Nature

Strålende gylden halmgul farve. Intens aroma af lyse frugter og modne nødder. Har en fin struktur i ganen og en elegant afbalancerende surhedsgrad. Det har en tør, ren og harmonisk eftersmag. Den langvarige aldring i kældrene giver den modenhed, der er nødvendig for at afrunde alle dens kvaliteter. Anbefales til fine køkkenretter eller til drikke på ethvert tidspunkt af dagen.

Druesammensætning: Xarel.lo 40%, Macabeu 40%, Parellada 20%.

Pris v/ 1 fl. 175,00 kr.

Pris v/ 12 fl. 157,50 kr.

Vine

Canals Canals: DO Penedes, Onna Rød Organic 2018

Onna Tinto har en intens rød farve med violette højdepunkter. Næsen er frisk og fremhæver aromaerne fra røde og sorte frugter med lette krydrede noter. I munden er den struktureret, afbalanceret, velsmagende med en behagelig og sød eftersmag. Det er en økologisk- og vegansk vin

Anbefales som appetitvækker, grill, ris og pasta med kød, lyus kød, ost og pølser. Velegnet til at nyde når som helst.

Serveres ved en temperatur på 15 til 16 grader

Druesammensætning: Tempranillo 70% Syrah 30%

Pris v/ 1. fl. 99,00 kr.

Pris v/12. fl. 89,10 kr.


Canals Canals: D.O. Montsant, Siana Rød 2016

Siana 2016 er en rødvin med violette toner. På næsen præsenterer den en intens og elegant aroma af moden rød frugt og marmelade, med antydninger af anis, strejf af ny eg, og opleves mineralsk.
I munden er den godt afrundet, behagelig, dvælende og kraftfuld. Lang finish, der får sin specielle krydrede karakter frem.
Anbefales til lyst eller rødt kød (høns, vildt, gryderetter, stegt lam, oksekød …), og blå oste.
Serveringstemperatur: 14-16ºC. Dekantering anbefales.

Druesammensætning: Garnatxa og Samsó.

Pris v/ 1. fl. 110,00 kr.

Pris v/12. fl. 99,00 kr.


Canals Canals: D.O.Q Priorat, Sentiment Rød 2017

En Priorat som er mørk rubinrød med antydninger til lilla. En intens og frisk aroma af røde frugter, toner af ristede rosiner. I munden er den godt afrundet og behagelig med lang og frisk eftersmag.
En mad vin kød, stege, gryderetter, svampe og blå oste. Serveringstemperatur: 14-16ºC. Dekantering anbefales.

Druesammensætning: Garnatxa og Samsó

Pris v/ 1. fl. 130,00 kr.

Pris v/12. fl. 117,00 kr.