CAVA & CHAMPAGNE

Canals Canals: Cava Marta Reserva – Brut Nature

En lysegul farvet cava med fine og vedvarende bobler. En intens aroma af frugt og blomster med en anelse ælde. Fremstår frisk, let og rund. Anbefales til forskellige salater, pasta, ris og fiskeretter. Serveres koldt, mellem 6 ° C og 8 ° C

Druesammensætning: Xarel.lo 50%, Macabeu 30%, Parellada 20%.

Pris ved 1. fl. 95,00 kr.

Pris ved 12. fl. 85,50 kr.


Canals Canals: Cava Marta PASSIO (Rosé) Reserva – Brut

Delikat lys roséfarve med fine vedvarende bobler. En aroma af friske blomster, modne røde frugter med let nøddeagtige næse. Perfekt afbalanceret, delikat, behagelig med lang og ren finish. Anbefales til aperitif eller prøv den til pasta, ris, krydret hvidt kød og gryderetter

Druesammensætning: 40% Xarel.lo, 35% Macabeu, 20% Parellada og 5% Garnatxa.

Pris v. 1 fl. 105,00 kr.

Pris v. 12 fl. 94,50 kr.


Canals Canals: Cava Marta, Joia, Reserva, Brut, økologisk

Økologisk Cava på en blanding af Canals oprindelige druer Xarel.lo, Macabeu og Parellada. Områdets meget sol blandet med Middelhavet kølige briser giver en frugt af meget høj standard. Marta Joia brut modnes i mere end 24 måneder i anden gæringen på flasken. En skøn farve som ses i den lyse flaske.

Druesammensætning: Xarel.lo 40%, Macabeu 30%, Parellada 30%.

Pris v. 1 fl. 110,00

Pris v. 12 fl. 99,00


Canals Canals: Cava DE LUXE Gran Reserva 2013 – Brut Nature

Strålende gylden halmgul farve. Intens aroma af lyse frugter og modne nødder. Har en fin struktur i ganen og en elegant afbalancerende surhedsgrad. Det har en tør, ren og harmonisk eftersmag. Den langvarige aldring i kældrene giver den modenhed, der er nødvendig for at afrunde alle dens kvaliteter. Anbefales til fine køkkenretter eller til drikke på ethvert tidspunkt af dagen.

Druesammensætning: Xarel.lo 40%, Macabeu 40%, Parellada 20%.

Pris v/ 1 fl. 175,00 kr.

Pris v/ 12 fl. 157,50 kr.


Amfora Vin har også et mindre udvalg af Champagne som importeres af andre. Skriv og hør nærmere eller besøg os i vinkælderen.