Handelsbetingelser

Priser

Alle vores priser er inkl. moms, afgifter og told, men ekskl. fragt. Vi tager forbehold for udsolgte varer, fejl og tastefejl på webshoppens priser.

Betaling

Der kan betales ved bankoverførsler eller med MobilePay. Betaling skal ske ved bestilling, medmindre andet aftales.

Bankoverførsel kan ske til Danske Bank reg.nr. 3409 konto 11786804

Betaling med MobilePay kan ske til telefon 2360 1704

eller

Faktura medtages ved levering eller sendes via email

Levering

Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer.

Varen sendes 3-5 hverdage efter bestilling. Levering sker som udgangspunkt med post/fragt, men i Storkøbenhavn kan eventuelt aftales levering med egen bil.

Skulle en vare være udsolgt, kontakter vi dig og aftaler nærmere vedrørende levering.

Fragt

Hvis du ønsker varen leveret, tillægges din ordre leveringsomkostninger.

Levering i Storkøbenhavn er gratis ved køb af min. 24 flasker (kan blandes)

Levering i det øvrige land koster 200 kr. Ved køb for over 2.400 kr. er levering gratis.

Du kan også afhente varerne på Laurids Bings Alle 2, 2000 Frederiksberg efter nærmere aftale med ole@amforavin.dk

Reklamation

Såfremt du konstaterer mangler/beskadigelse ved modtagelse af varen, beder vi dig om at kontakte os på mail til info@amforavin.dk  

Reklamation skal ske ”inden rimelig tid” efter manglen eller fejlen er konstateret. Er reklamationen berettiget, kan du få varen ombyttet, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Du vil også få refunderet dine (rimelige) fragtomkostninger.

Bemærk! Hvis du konstaterer, at der er ”prop” i vinen, kan du nøjes med at sende os proppen, hvis du sørger for at sende den inden for 8 dage.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i 14 dage fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Fortryder du købet, skal du inden udløbet af fristen tilbagegive eller tilbagesende varen med posten eller fragtfirma til:

Amfora Vin Aps

v/Ole Fabricius

Laurids Bings Alle 2

2000 Frederiksberg

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Alternativt kan du nægte at modtage varen. Ved returnering skal du opgive dit ordrenr.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@amforavin.dk

Personlige oplysninger

Når du bestiller vin på vores hjemmeside, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer.

Personoplysningerne registreres kun med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Nyhedsbrev

Vi sender et nyhedsbrev via e-mail, når vi har nyheder eller gode tilbud. Når du har bestilt varer hos os, vil du fremover modtage nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@amforavin.dk  

Lovgivning om alkohol

Du skal være over 16 år for at købe alkoholiske drikke op til 16,5 %, og du skal være over 18 år for at købe alkoholiske drikke over 16,5 %.