Rødvin

FRANKRIG

Verquiere: Côtes du Rhône 2019/20, Rød 75. cl.

CDR Rouge 2014

AB160

Sådan synes vi den smager:
Dejlig frugtig vin med et behageligt strejf af krydderier. Flot farve med god balance. Vi synes den er elegant til prisen.

Passer til:
Her er en vin som passer godt til lette retter. Hvis du vælger at drikke den lidt køligere – omkring 12°-14° er den rigtig god til mere krydret mad.

Serveringstemperatur: 16°-18°
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache: 80 %, Syrah 20 %

Alkohol: 14,0 %

Pris v.   1 fl.                      85,00
Pris v. 12 fl.                     76,50

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Côtes du Rhône: 250 km fra nord til syd, 250 kommuner – det er Rhône-dalens vinområde. En verden, der bør opleves og nydes. Geografisk er det en omskiftelig verden bundet sammen af Rhône-floden – den flydende akse. Betegnelsen Côtes du Rhône fortæller ikke mere end at vinen kommer fra området – altså den mest jævne vin fra hele området.


Verquiere: Plan de Dieu 2021, Rød 75. cl.

Sådan synes vi den smager:

Plan de Dieu er dejlig saftig og cremet. Duft af brombær og hyld, elegante toner af lavendel og viol. Smag af malt, milde kryddertoner og en meget raffineret eftertone.

Passer til:
Her er en vin, som passer super til den gode danske julemad. Men prøv den også til et godt ostebord en fredag aften.

Serveringstemperatur: 16°
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache: 80 %, Syrah 20 %

Alkohol: 14,0 %

Pris v.   fl.                  100,00
Pris v. 12 fl.                    90,00

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Vinene fra Plan de Dieu er dyrket i et hedelandskab, 100 meter over havoverfladen. Her kan man på grund af en stor mængde af valsede sten på jordoverfladen kun producere knapt en flaske vin pr. vinstok. Kombinationen af terroir og druer giver farverige vine, tunge og koncentrerede vine.


Verquiere: Rasteau rouge 2019, 75 cl.

AOC Rasteau Rouge 2012AB160

Sådan synes vi den smager:
Farven er dyb. Duften er vinøs med krydderier og trøfler. Der er tale om en potent vin med både bid og dybde. Vinen holder let i op til 10 år, hvor den vil blive rundere og mere fyldig.

Passer til:
Hvis du mangler en flot vin til en god, dejlig mør grillet bøf, så er her en rigtig god mulighed. Kan også sagten klare kraftige oste.

Serveringstemperatur: 16°-18°
DRUESAMMENSÆTNING:Grenache: 70 %, Syrah 30 %

Alkohol: 14,0 %

Pris v.   fl.                     120,00
Pris v. 12 fl.                     108,00

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) Årgang 2017 til 240,00 kr.

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Rasteau ligger på toppen af en 200 meter høj bakke. Vinmarkederne ligger rundt om på bakkens skråninger og vender direkte mod syd. Det frembringer tørre vine med en stærk robust karakter. Rasteau er en stille landsby med smukke, gamle huse og sydfransk stemning. Nyd en picnic på torvet mellem platanerne. Det gjorde vi efter et spændende besøg i det meget flotte, moderne og gode kooperativ.


Verquiere: Sablet Rouge 2019, 75. cl

Sådan synes vi den smager:
Flot rød farve med lette toner af modning i kanten af glasset. Næsen afslører modne frugter og smagen et let krydret. I ganen fornemmer man en tør garvesyre og samtidig en delikat blødhed. En vin, præget af “terroir” – altså vin dyrket på let, sandet jord.

Passer til:
Nyd den til fjerkræ og lettere sammenkogte retter.

.Serveringstemperatur: 16°-18°

DRUESAMMENSÆTNING: Grenache 60 %, Syrah 20 %, Mourvèdre 15% Cinsault 5%.

Alkohol: 14,0 %

Pris v.   1 fl.                     120,00
Pris v. 12 fl.                     108,00

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) årgang 2016 til 240,00 kr.


Verquiere: Vacqueyras 2019, Rød 75. cl.

AOC VACQUEYRAS ROUGE 2012Sådan synes vi den smager:
Teglstensrød med en veludviklet næse, hvor man fornemmer røde frugter. Smagen er meget behagelig og vinen dvæler længe i munden. Elegant vin, der nemt holder de næste 10 år.

Passer til:
Tag en lille håndfuld Herbes de Provence og gnid en kalvesteg godt ind. Langtidssteg den og servér med ovnbagte rodfrugter og en god rødvinssovs – så går det hele op i en højere enhed. Kan naturligvis også drikkes til sammenkogte retter, vildt og ost.

Serveringstemperatur: 16°-18°
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache: 70 %, Syrah 20 %, Cinsault 10 %

Alkohol: 14,5 %

Pris v.   fl.                      150,00
Pris v. 12 fl.                     135,00

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Vacqueyras ligger for foden af bjergkæden Dentelles de Montmirail, lige midt imellem de berømte vindistrikte, Gigondas og Beaumes-des-Venise. I Vacqueyras finder vi vine med styrke og tydelig karakter, der skiller sig ud ved deres friskhed og særlig finesse.


Verquiere: Gigondas 2017, Rød 75. cl.

AOC Gigondas 2012 Rouge

Sådan synes vi den smager:
En Gigondas fra 2015 som er blevet tappet  på flasker primo marts 2013. Den er allerede meget lovende og kan sagtens nydes nu,men den vokser med alderen. Vores professionelle smagepanel har smagt den og er meget begejstret. Typisk moden frugt, blommer, lidt chokolade og kostald

Passer til: Efterårs- og vintermad – passer godt til julen

Serveringstemperatur: 16°-18°

DRUESAMMENSÆTNING: Grenache: 80 %, Syrah 15 %, Mourvedre 5 %

Alkohol: 15 %

Pris v.   fl.                         195,00       

Pris v. 12 fl.                         175,50

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Den charmerende by Gigondas med det skønne torv ligger mellem de andre vinbyer Sablet og Vacqueyras. Appelationen strækker sig fra sletten i 100 m. højde op mod Dentelles de Montmirail i omkring 4-500 meters højde. Vinene er som regel robuste og fyldige og man fornemmer ofte mørke bær, krydderurter, peber og jordbund.


Verquiere: Rasteau 1928 cuvee prestige 2019, Rød 75. cl.

AOC Rasteau Rouge Cuv+®e 1928 2011

Sådan synes vi den smager:
Vi nyder Domaine de Verquieres prestigevin med meget stor fornøjelse. Her er virkelig tale om en smagsbombe i en meget elegant indpakning. God krydret smag, med stor fylde og en meget lang eftersmag. Det er måske synd at drikke vinen nu, men det er også svært at lade den ligge. Holder let 10 år.

Passer til:
Når du nyder denne vin, så skal vi have fat i de helt tunge retter eller meget kraftige oste. Passer også til en stille meditation.

Serveringstemperatur: 16°-18°
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache: 50 %, Syrah 50 %

Alkohol: 14,0 %

Pris v.   fl.                   235,00 
Pris v. 12 fl.                   211,50

Producent: Domaine de Verquiere, Sablet

Rasteau ligger på toppen af en 200 meter høj bakke. Vinmarkederne ligger rundt om på bakkens skråninger og vender direkte mod syd. Det frembringer tørre vine med en stærk robust karakter. Rasteau er en stille landsby med smukke, gamle huse og sydfransk stemning. Nyd en picnic på torvet mellem platanerne. Det gjorde vi efter et spændende besøg i det meget flotte, moderne og gode kooperativ.


Domaine Chamfort, Seguret Rouge 2020


Sådan synes vi den smager:

Séguret er udelukkende lavet af gamle vinstokke fra Grenache og Mourvèdre. Vinen er kraftfuld og fyldig. Er mineralsk, sprød og har en langvarig finish.

Passer til:
Nyd den til kraftig mad, men gem den gerne et par år. Den er ung nu og bliver kun bedre med alderen.

Serveringstemperatur: 16-18 gr.

DRUESAMMENSÆTNING: Grenache 90%, Mourvèdre 10%

Pris v. 1 fl.     110,00

Pris v. 12 fl.   99,00

Producent: Domaine Chamfort, Sablet


Chamfort: Vacqueyras Crú Rouge 2020

vacqueyrasSådan synes vi den smager:
Vacqueyras er kendt for sin finesse. Næsen i denne vin er kraftfuld, kompleks og kombinerer aroma af modne røde frugter, blomsteragtige noter, garrigue (provencalsk hede), en antydning af ristning og en blød garvesyre.

Passer til:
Krydret og smagfuld middelhavsmad og gode oste.

Serveringstemperatur: 16-18 gr.

DRUESAMMENSÆTNING: 65 % Grenache, 20 % Mourvédre, 15 % Syrah

Alkohol: 14%

Pris v. 1 fl.     140,00

Pris v. 12 fl.   126,00

Producent: Domaine Chamfort, Sablet


Chamfort: Seguret CDR Villages, Cuvee 2020 – C’est Beau La-Haut

cestbeaulahautSådan synes vi den smager:
“Det er smukt deroppe. ” Vinen, som er 100 % Grenache, er dyrket lige på grænsen for, hvad druen kan klare, 450 meter over havets overflade på Mont Bayon. Man siger, at en drue altid viser sit bedste ved sin nordlige grænse. Denne cuvée er, med sin unikke personlighed, et bevis på det ordsprog. Den er farverig, meget struktureret, overstrømmende, kraftfuld og varm.

Passer til:
Nyd den til kraftig mad, men gem den gerne et par år: Den er ung nu og bliver kun bedre med alderen.

Serveringstemperatur: 16-18 gr.

DRUESAMMENSÆTNING: 100 % Grenache

Serveringstemperatur:

Pris v. 1 fl.     160,00

Pris v. 12 fl.   144,00

Producent: Domaine Chamfort, Sablet


 

Creisses: Les Creisses 2019, Rød 75. cl.

Sådan synes vi den smager:

Dette er en solid sydfransk rødvin. Vinen er kendetegnet ved en fantastisk mørk rød farve. Man fornemmer en duft af krydderier, kød og solbær. Vinen har en forfriskende karakter, og er samtidig tæt og struktureret, med en krydret afslutning og stof til eftertanke. En kraftig vin med masser af karakter. Drikkes glimrende nu, men vil bedres de næste 5-6 år.

Passer til:

Passer godt til modne oste, grillet kød og generelt fyldigere les creisses 2013gastronomi.
Serveringstemperatur: 16°-18°

Druesammensætning: Syrah 50 %, Grenache 40 %, Cabernet-Sauvignon 10 %
Alkohol: 14,5 %

Pris v.   1 fl.                     140,00
Pris v. 12 fl.                     126,00

FÅS OGSÅ I MAGNUM til 280,00 kr. pr. flaske

Producent: Philippe Chesnelong, Domaine des Creisses, VALROS, Frankrig

 


Creisses: Les Brunes 2019, Rød 75. cl.

 

Sådan synes vi den smager:

Virkelig imponerende, nærmest sort-rød vin. Varm stil med mørk chokolade iblandet alle verdens bær og sydens krydderier. En vin der både har referencer til Chateauneuf og Pomerol. Ledsager til de helt store middage, steg, grillet kød, simremad, vildt – og cremede oste. Nydes glimrende nu, men kan gemmes 10 år eller mere.

Passer til:
Passer godt til ost, grillet kød og andre tungere retter.
Serveringstemperatur: 16°-18°

Druesammensætning: Cabernet-Sauvignon 60 % Mourvèdre 40 %

Alkohol: 14,5 %
Pris v.   1 fl.                     280,00 
Pris v. 12 fl.                     252,00

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) til 560,00 kr.

Producent: Philippe Chesnelong, Domaine des Creisses, VALROS, Frankrig

 


Castillon Côtes-de-Bordeaux AOP, Le Versant 2019

Fra vores vinhus i Bordeaux, har vi denne udsøgte rødvin, kreeret af Loulou og Caroline Mitjavile. Le Versant er deres anden vin. Familien Mitjaville er en meget kendt og anerkendt vinproducent fra Bordeaux området i flere generationer. Amfora Vin kender i forvejen nogle af Loulou’s vine da han også er kreatøren bag vores to vine fra Phillippe Cheznelong, Domaine Des Creisses. Phillippe og Loulou er fætre.

Pris v/ 1 fl. 170,00 kr.

Pris v/ 12 fl. 153,00 kr.

FÅS OGSÅ I MAGNUM 1,5 Liter til 340,00 kr. pr. flaske

 

Domaine L’Aurage, Cotes de Bordeaux, L’Aurage 2018

Fra vores vinhus i Bordeaux, har vi denne udsøgte rødvin, kreeret af Loulou og Caroline Mitjavile. L’Aurage er deres første vin. Familien Mitjaville er en meget kendt og anerkendt vinproducent fra Bordeaux området i flere generationer. Amfora Vin kender i forvejen nogle af Loulou’s vine da han også er kreatøren bag vores to vine fra Phillippe Cheznelong, Domaine Des Creisses. Phillippe og Loulou er fætre.

Pris v/ 1 fl. 345,00 kr.

Pris v/ 12 fl. 310,50 kr.

FÅS OGSÅ I MAGNUM 1,5 liter til 690,00 kr. pr. flaske

ITALIEN

Tachis; Pargolo, Chianti Classico DOCG 2018, Rød 75. cl.

pargolo

Sådan synes vi den smager:
En rund, blød, smagsrig og varm vin. Pargolo er en super god, meget moderne udgave af Chianti Classico. Den kan være et godt alternativ til de fyldige italienske vine fra fx Amarone.

Passer til:
Pargolo passer godt til den kraftige italienske mad, til grillet kød, pasta, pizza og gode oste.

Serveringstemperatur: 14°-16°
Druesammensætning: Sangiovese: 85 %, Merlot 15 %

Alkohol: 14,5 %

Pris v.   1 fl.         165,00
Pris v. 12 fl.         148,50

Producent: Ilaria Tachis, Podere la Villa, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


Tachis: Giacomo IGT Toscana

giacomoGraficaGrappoliniGiacomo er noget helt særligt. En sjældenhed som vi er stolte af at kunne præsentere. En eksklusiv vin, som vi kun kan få et begrænset antal hjem af, fordi der er produceret så få af dem.

Giacomo er en hyldest til Giacomo Tachis, der døde i 2016. Han var en af de mest kendte og anerkendte vinmagere i Italien, kendt som supertoscanernes far – og så var han også far til Ilaria Tachis, hvis vine Amfora har eneret på at forhandle i Danmark.

Vinen er produceret på 100% Merlot og har en livlig, elegant garvesyre og en svag sødme (eller “souplesse” som de franske ville kalde det) – netop sådan som Giacomo elskede det.

Vinifikation og aldring: Høstet i hånden i starten af september 2014 med en omhyggelig udvælgelse af kun de bedste druer, kun 50% af høsten blev bragt i kælderen. Vinifikation i 25 hl ståltanke i ca. 10 dage og maceration (druerne er ikke blevet presset, men er lagt hele i tanken, så det er vægten af druerne, der får skallerne på de nederste til at briste, så mosten kommer i kontakt med skallerne) i 30 dage. 14 måneder først i kar, så i brugte barriques og til sidst kar igen. Aftappet i 2016 lige efter nytår.

Alkohol: 14,5%

Serveringstemperatur: 15 – 18 ° C

Sådan synes vi den smager: Aromaen er frugtrig og fyldig, veludviklet, rund og afbalanceret. Farven er strålende rubinrød, næse af modne, søde druer. Selve smagen er intens og frugtig, mineralsk med elegante tanniner, lang eftersmag med blød frugtsyre, som gør lagringspotentialet stort. Udviklingen forventes at nå maxniveauet omkring 2020.

Passer til lettere retter, fx kalv og kylling.

Pris v.  1 fl.     295,00

Pris v. 12 fl.    265,50

Producent: Ilaria Tachis, Podere la Villa, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


Corsini: Birillo, Maremma Toscana IGT 2018, Rød 75. cl.

BIRILLO 2011

Sådan synes vi den smager:
Her har vi en super vin til prisen. Der er krudt i den, med solbærsmag og meget liv. Den er harmonisk og frugtig, et flot glas vin med Bordeaux-karakter, men langt bedre end en middel Bordeaux.

Passer til:
Birillo går godt sammen med kraftig mad, der smager af noget.

Serveringstemperatur: 14°-16°
Druer: Cabernet Sauvignon og Merlot

Alkohol: 14,5 %

Pris v.   1 fl.         110,00
Pris v. 12 fl.           99,00

 

Producent: Producent: Corsini, Tenuta Marsiliana


Corsini: Le Corti, Chianti Classico DOCG 2018 Rød 75. cl.

big_LE_CORTI_2012_750ml

Sådan synes vi den smager:
En typisk Chianti Classico med en fin næse, let blomsteragtig og frugtig, rund og veludviklet smag. En drikkeklar vin uden dominerende syre.

Passer til:
Le Corti passer godt til lettere retter, som fx kalvekød og fjerkræ.

Serveringstemperatur: 14°-16°
Druesammensætning: Sangiovese: 95 %, Canaiolo og Colorino: 5%

Alkohol: 14 %

Pris v.   1 fl.         125,00
Pris v. 12 fl.         112,50

Producent: Principe Corsini, Villa le Corti, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


Corsini: Chianti Classico Riserva “Cortevecchia”, 2016

Sådan synes vi den smager:

Storebroderen til den præmierede regulære Chianti Classico er en kraftig men en elegant vin. Den er lagret ca. 2 år på store egetræsfade, men er ikke udpræget fadagtig. Vinen har en god struktur og man fornemmer frugt, mørke bær og en snert af tobak, læder og tjære. . En klassisk Chianti Riserva der hæver sig over gennemsnittet. Kan lagres i mindst 10 år.

Passer til: Cortevecchia passer fint til kraftige stege, vildt og til krydrede pastaretter.

Serveringstemperatur: 14°-16° Druesammensætning: Sangiovese: 95 %, Canaiolo og Colorino: 5%

Alkohol: 14 %

Pris v.   1 fl.         180,00

Pris v. 12 fl.         162,00

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) i trækasse til 360,00 kr.

Producent: Principe Corsini, Villa le Corti, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


Corsini: Don Tommaso, Chianti Classico DOCG 2015/2016, Rød 75. cl.

big_DON_TOMMASO_2008_75094 point hos Robert Parker.

”Beautifully tempered and contoured, the 2013 Chianti Classico Gran Selezione Don Tommaso offers a great level of balance, intensity and varietal identity. This is a fine wine from the folks at Principe Corsini’s celebrated Villa Le Corti estate in San Casciano in Val di Pesa. In fact, this is one of the best wines I have yet to taste from this property. The bouquet is fine and elegant with a steady stream of bright fruit and savory spice aromas. Some 20% Merlot is added to this Sangiovese-based wine. It offers medium density and long persistence. It should age forward over the next decade. Drink Date 2017 – 2028” (Udgivet og anmeldt af Monica Larner 30. December 2016)

Sådan synes vi den smager:
Meget intens, fyldig, mørk og kraftig vin, der bærer præg af fadlagringen i nye fade. Det er en elegant Chianti Classico i den nye internationale stil, som smager af mørke bær, ristede kaffebønner og vanille.

Passer til:
Don Tommaso er ikke til de lette retter. Den skal have noget kraftig mad, store bøffer og gamle oste.

Serveringstemperatur: 14°-16°
Druesammensætning: Sangiovese: 80%, Merlot: 20%

Alkohol: 15 %

Pris v.   1 fl.         275,00
Pris v. 12 fl.         247,50

FÅS OGSÅ I MAGNUM årgang og 2015 i trækasse til 550,00

Producent: Principe Corsini, Villa le Corti, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


Corsini: Marsilliana 2015 IGT Toscana

Sådan synes vi den smager:Marsiliana 2011 (1)

Charmerende mørk frugt, blåbær og modne blommer, forstærkes af noter af lakrids og et strejf af krydderurter som merian og timian

Passer til:

Serveringstemperatur: 14°-16°

Druesammensætning: Cabernet Sauvignon, Merlot, og Petit Verdot

Alkohol: 14,5 %

Pris v.   1 fl.         255,00

Pris v. 12 fl.         229,50

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) årgang 2015 til 510,00

Producent: Producent: Corsini, Tenuta Marsiliana


Corsini: ZAC 2015/2016 IGT TOSCANA ROSSO

ZAC 2011 750 (1)Sådan synes vi den smager: En 100 pct. Sangiovese i Chianti stil som er meget kompleks og velstruktureret. Dufter af tørrede blomster, frugt og en anelse tobak samt en dyb smag med noter af grafit, læder og krudt. En meget blød vin med velintegrerede tanniner og stor finesse. En vin der fortsat udvikler sig og holder i mange år.

Passer til: Zac er bedst til de helt tunge retter og oste

Serveringstemperatur: 14°-16°

Druesammensætning: Sangiovese

Alkohol: 16 %

Pris v.   1 fl.        450,00 

Pris v.  12 fl.       405,00 

FÅS OGSÅ I MAGNUM (1,5 l.) årgang 2016 i trækasse til 900,00 kr.

Producent: Principe Corsini, Villa le Corti, San Casciano in Val de Pesa, Firenze


FICO 2016 & 2018

fico

En hel unik vin, hvor der kun er produceret få flasker i denne årgang. Amfora Vin har sikret sig et mindre antal flasker. Ideen til FICO er udviklet af Philippo Corsini, men er videreført af familien Corsini, Villa Le Corti, efter Philippo’s al for tidlige og tragiske død.

FICO er lavet på 100 pct. Sangiovese fra en af de ældste marker hos Villa Le Corti. Vinen er 100 pct. biodynamisk og 100 pct. veganisk.

I en særudgave af “Robert Parker and the Wine Advocate” i artikel om ”Italy: The Tuscan Ten” har Monica Larner ratet FICO 2015 med 92+

“The 2015 Fico is a delicate and pure expression of Sangiovese made according to careful organic and biodynamic principles. The wine bears a striking resemblance to Burgundian Pinot Noir both in approach and quality. It opens to a pale garnet color with bright ruby highlights. The bouquet starts slowly to reveal wild berry, blue violet and blanched almond. In the mouth, the wine presents energetic verve and beautifully balanced freshness. This wine will stand out to those looking for beautifully ethereal Sangiovese. Monica Larner”

Hvis du vil vide mere om denne unikke vin kan du læse mere på www.ficowine.com

Hvis du er interesseret i at købe en FICO vin kan du kontakte ole@amforavin.dk

Hyldeprisen er 950 kr. pr. flaske


Corsini: Per Filo 2017 IGT TOSCANA 75. cl

“En lillebror” til FICO. 100% ren Sangiovese

Serveringstemperatur: 14°-16°

Druer: Sangiovese

Alkohol: 14,5 %

Pris v.   1 fl.         460,00
Pris v. 12 fl.           414,00

Producent: Producent: Corsini, Tenuta Marsiliana


SPANIEN

Canals Canals: DO Penedes, Onna Rød

Onna er bare en knusedejlig crowdpleaser, super anvendelig, rund og smilende flaske vin. Onna Tinto har en intens rød farve med violette højdepunkter. Næsen er frisk og fremhæver aromaerne fra røde og sorte frugter med lette krydrede noter.

I munden er den struktureret, afbalanceret, velsmagende med en behagelig og sød eftersmag. Det er en økologisk- og vegansk vin. Et virkelig godt køb.

Anbefales som appetitvækker, grill, ris og pasta med kød, lys kød, ost og pølser. Velegnet til at nyde når som helst.

Serveres ved en temperatur på 15 til 16 grader

Druesammensætning: Tempranillo 70% Syrah 30%

Pris v/ 1. fl. 100,00 kr.

Pris v/12. fl. 90,00 kr.


Canals Canals: D.O. Montsant, Siana Rød 2016

Siana 2016 er en rødvin med violette toner. På næsen præsenterer den en intens og elegant aroma af moden rød frugt, orangeblomst med antydninger af anis, strejf af ny eg, og opleves mineralsk.
I munden er den godt afrundet, behagelig, dvælende og kraftfuld. Lang finish, der får sin specielle krydrede karakter frem.
Anbefales til lyst eller rødt kød ,høns, vildt, gryderetter, stegt lam, oksekød.

Serveringstemperatur: 14-16ºC. Dekantering anbefales.

Druesammensætning: Garnatxa og Samsó (Carignan)

Pris v/ 1. fl. 115,00 kr.

Pris v/12. fl. 103,50 kr.


Canals Canals: D.O.Q Priorat, Sentiment Rød 2018

En Priorat som er mørk rubinrød med antydninger til lilla. En ung og kraftfuld vin. Er intens og har en frisk aroma af røde frugter (tyttebær, ribs og solbær), toner af ristede rosiner. I munden er den godt afrundet og behagelig med lang og frisk eftersmag.
En mad vin kød, stege, gryderetter, eller kraftige bålretter.

Serveringstemperatur: 14-16ºC. Dekantering anbefales.

Druesammensætning: Garnatxa (Grenache) og Samsó (Carignan)

Pris v/ 1. fl. 135,00 kr.

Pris v/12. fl. 121,50 kr.