Domaine La Perdriere (tidligere Domaine Chamfort) er naboejendom til Verquiere i Sablet. De to gårde var tidligere én, men blev splittet op, da der var to sønner, som begge ville være vinbønder.
Siden 2010 har domainet været ejet af familien Perdigao, som er god ven og nabo med Thibeaut fra Domaine Verquiere.
La Perdriere producerer i lighed med Verquiere kvalitetsvine. Indtil videre er de ikke økologisk certificerede, men familien Perdagio har aldrig brugt ukrudtsmidler og bruger organiske sprøjtemidler til at bekæmpe ‘meldug’.
Ved brug af insektdræbende midler bruges dog kemiske midler, udviklet til det specifikke formål.
Domaine La Perdriere er i proces med at blive 100% økologisk certifiseret
Beliggende ved den nordlige grænse til det berømte vindistrikt Gigondas og begunstiget af en syd sydvest vendt beliggenhed er Sablet en kendt og meget værdsat Côtes du Rhône village. Vinmarkerne er beliggende på let skrånende terrasser oven for landsbyen Sablet. Jordbunden er en blanding af sand og zaffer, som er en blanding af afkalket lerjord og kalksten af forskellig størrelse.
La Perdriere: Sablet Blanc Viognier, 75. cl.

Vinen er meget aromatisk, floral og frugtig med især pære, fersken og abrikos. Små noter af anis og urter sniger sig ind. Vinen har en fin balance mellem den naturlige syre og den intensitet der er resultatet af at mosten ligger på sit bundfald under gæring og stabilisering. En herlig fyldig vin, der bibeholder sin friskhed.
Passer til:
Fiske- og grønsagsretter med smag.
Serveringstemperatur: 10°-12°
DRUESAMMENSÆTNING: Viognier: 95%, Marsanne: 5%
Pris v. 1 fl. 140,00
Pris v. 12 fl. 126,00
Producent: Domaine Chamfort, Sablet
______________________________________________________________________
La Perdriere: Sablet Blanc Marsanne, 75. cl.
En lys gyldengul vin, hvor 20% har ligget 8 måneder på barriques . En intens duft af pære, kvæde og citrusfrugter. En tæt velsmagende vin, der smager af sprød frugt og som har en dejlig mineralitet.
Passer til:
Røget fisk og kyllingeretter med citron
Serveringstemperatur: 10°-12°
DRUESAMMENSÆTNING: Marsanne : 95%, Viognier: 5%
Pris v. 1 fl. 120,00
Pris v. 12 fl. 108,00
Producent: Domaine Chamfort, Sablet
La Perdriere, Seguret Rouge

Séguret er udelukkende lavet af gamle vinstokke fra Grenache og Mourvèdre. Vinen er kraftfuld og fyldig. Er mineralsk, sprød og har en langvarig finish.
Passer til:
Nyd den til kraftig mad, men gem den gerne et par år. Den er ung nu og bliver kun bedre med alderen.
Serveringstemperatur: 16-18 gr.
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache 90%, Mourvèdre 10%
Pris v. 1 fl. 125,00
Pris v. 12 fl. 112,50
Producent: La Perdriere, Sablet (Tidl. Domaine Chamfort)
______________________________________________________________________
La Perdriere: Seguret CDR Villages, Cuvee 2021- C’est Beau La-Haut
Sådan synes vi den smager:
“Det er smukt deroppe. ” Vinen, som er 100 % Grenache, er dyrket lige på grænsen for, hvad druen kan klare, 450 meter over havets overflade på Mont Bayon. Man siger, at en drue altid viser sit bedste ved sin nordlige grænse. Denne cuvée er, med sin unikke personlighed, et bevis på det ordsprog. Den er farverig, meget struktureret, overstrømmende, kraftfuld og varm.
Passer til:
Nyd den til kraftig mad, men gem den gerne et par år: Den er ung nu og bliver kun bedre med alderen.
Serveringstemperatur: 16-18 gr.
DRUESAMMENSÆTNING: 100 % Grenache
Serveringstemperatur:
Pris v. 1 fl. 185,00
Pris v. 12 fl. 166,50
Producent: Domaine Chamfort, Sablet
______________________________________________________________________
La Perdriere: ‘Entre Nous’ AOP Gigondas
Sonia og Vasco skriver:
Gigondas form a unique geological ensemble. The vineyard
embraces thesetting of the Dentelles de Montmirail, a massif born of the sea
200 million years ago.This cuvée is from 2 parcels selected by our care at our fellow
winemaker’s.
The Syrahs are located on the lower part of the slope, on deep,
sandy soils. The Grenaches are planted on terraced slopes on soils combining
sand, marl and clay. These 2 parcels are located on the northern slopes of Gigondas.
Méthode culturale et Vinification :
Located on the hillsides of Gigondas, the vineyard is pruned in gobelet and harvested by hand. The wine is vinified at 50% from whole grapes, in concrete vats.It is then matured in our own cellar, in 600-liter barrels for a year,then in tuns for 6 months.
The Grenache grapes at Gigondas are located on high ground, giving the wine freshness and finesse. There’s depth in this Gigondas. With medium extraction and
vinification using the whole harvest method, the wine is soft with a lovely sweetness,
supported on the finish by a powerful yet fine minerality.This is a wine of character, but above all of pleasure!
DRUESAMMENSÆTNING: Grenache 80%, Syrah 20%
Pris v. 1 fl. 230,00
Pris v. 12 fl. 207,00
Producent: Domaine Chamfort, Sablet