Åbningstid marts måned i Amfora Vin

Vi holder åben i vinkælderen Laurids Bings Alle 2, fredag den 11. marts fra kl. 16:00 til 18:00.

Hvis du er forhindret i at hente eller besøge Amfora Vin på dette tidpunkt er du altid velkommen til at skrive til ole@amforavin.dk og aftale besøg eller afhentning på andet tidspunkt.

Grüner Veltliner

2 af Amfora Vin’s Grüner Veltliner fra Eisnebock i Kamptal, Østrig er netop blevet anmeldt i www.vinavisen.dk Begge vine har fået 5 stjerner og smagepanelet har følgende notater:

Eisenbock Strass, Grüner Veltliner, Niederösterreich, Østrig, 2020, lav alkohol (12,5%) 85 kr., Amfora Vin Der er lyst brød, mineralske noter og strejf af pære over duften af denne hvidvin. Smagen er meget fyldig med modne Victoria blommer (som det lød fra en af de blomme-kyndige smagere). Vingummi (på den gode måde) var også et bud på grund af den markante sød-syrlige note. Smagepanelet var i hvert fald helt enige om, at det er en ulamindelig dejlig vin til en rimelig pris. Afkøl vinen godt før servering, og nyd den fx til indisk inspirerede retter med en anelse sødme. Flasken har skruelåg.

Eisenbock Alte Rebe Reserve, Grüner Veltliner, Kamptal, Østrig, 2019, middel alkohol (13,5%) 115 kr., Amfora Vin Alte Rebe (gamle vinstokke), der er mere end 60 år gamle, har leveret druerne til denne glimrende hvidvin. Her er en koncentreret smag, liflige noter af sommeræbler, tilpas mineralitet, strejf af krydderhonning og en lang, blød og fyldig eftersmag. En lækker vin, der er sine 115 kr. værd. Flasken har skruelåg.

Hvis du vil købe disse vine skriver du blot til ole@amforavin.dk