Juletilbud i December

Frem til jul holder vi åben i vinkælderen på Laurids Bings Alle 2, 2000 Frederiksberg på følgende tidspunkter:

  • Torsdag, 30. november kl. 16:00 til kl. 18:00
  • Torsdag, 7. december kl. 16:00 til kl. 18:00
  • Torsdag, 14. december kl. 16:00 til kl. 18:00
  • Torsdag, 21. december kl. 16:00 til kl. 18:00

Hvis du vil besøge os i vinkælderen på andre tidspunkter, kan det evt. aftales ved at skrive til ole@amforavin.dk

Vi har udvalgt nogle af vores vine, som vi synes passer godt til årstiden som du i december måned kan købe til ekstraordinære gode priser, men skynd dig da der er et begrænset lager på de fleste.

Fra Castillon Côtes de Bordeaux har vi denne udsøgte rødvin, kreeret af Loulou Mitjavile. Le Versant har en intens rubinrød farve og er meget levende. Frugten er typisk for vine fra dette område – en blanding af røde og sorte frugter, som folder sig tydeligt ud i munden. Vinen har gode taniner med en langvarig afslutning. Le Versant indeholder 85% Merlot og 15% Cabernet Franc og holder en alkohol procent på 14,5% Normalpris for Le Versant er 180 kr. pr. flaske – du betaler kun 135 kr. pr. flaske  

Fra Domaine Chamfort i Sablet har vi en Seguret Cuvee på 100 % Grenache, som er dyrket lige på grænsen for, hvad druen kan klare, 450 meter over havets overflade på Mont Bayon. Man siger, at en drue altid viser sit bedste ved sin nordlige grænse. Denne cuvée er, med sin unikke personlighed, et bevis på det ordsprog. Den er farverig, meget struktureret, overstrømmende, kraftfuld og varm.

Normalpris for ”C’est Beau La-Haut” er 165 kr. pr. flaske – du betaler kun 125 kr. pr. flaske  

Fra vores økologiske producent Domaine Verquiere, har vi denne klassiske Rhone Vin, Rasteau Rouge. Farven er dyb, duften er vinøs med krydderier og trøfler. Der er tale om en potent vin med både bid og dybde. Vinen holder let i op til 10 år, hvor den vil blive rundere og mere fyldig. Druesammensætningen er 70% Grenache og 30% Syrah og holder en alkoholprocent på 14,5%

Normalpris for Rasteau Rouge er 125 kr. pr. flaske – du betaler kun 95 kr. pr. flaske

 

En anden klassisk Rhone Vin fra Domaine Verquiere er deres skønne Vacqueyras Rouge. Den er teglstensrød med en veludviklet næse, hvor man fornemmer røde frugter. Smagen er meget behagelig og vinen dvæler længe i munden. En elegant vin, der nemt holder de næste 10 år. Druesammensætningen er 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Cincault og holder en alkoholprocent på 14%

Normalpris for Vacqueyras er 150 kr. pr. flaske – du betaler kun 115 kr. pr. flaske

 

Fra den  Catalanske familie Ramon Canals har vi denne 100% rene Garnatxa Negro (Grenache) fra MontSant, som ikke skal forveksles med den tidligere SIANA, hvor der også var blandet noget Samsò i (Carignan) Siana  Garnatxa har en lilla farve med violette toner. Den har en intens og elegant aroma af moden rød frugt og marmelade, med antydninger af anis, delikate strejf af ny eg og mineralske noter. Den er velafrundet, behagelig, dvælende og kraftfuld. Lang finish, som fremhæver sin specielle krydrede karakter.

Normalpris for Siana Garnatxa er 120 kr. pr. flaske – du betaler kun 95 kr. pr. flaske

Og til jer jer der gerne vil have noget hvidvin til december måneds julefrokoster, har vi Domaine Montrose’s to helt almindelige hvidvine til en god pris. Vi har deres Viognier (100%) som er atypisk og det er bevidst! Den er friskere og mindre sprudlende. Den har en finesse og balance. Lavet på ståltanke og lige ud af landevejen og så har vi deres Chardonnay (100%), som er blød, behagelig, ligetil med diskrete toner af jasmin, melon og stenfrugt. En vin der kombinerer fylde og friskhed meget elegant.

Begge vine koster normalt 85 kr. pr. flaske – du betaler kun 65 kr. pr. flaske

Juletilbud gælder resten af året eller så længe lager haves (og det er ikke så stort), så hvis du vil sikre dig disse vine til denne ekstra nedsatte vin, skal du skynde dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud skriver du blot til  ole@amforavin.dk, så aftaler vi nærmere om afhentning eller levering. Ved eventuel forsendelse tillægges fragt og forsendelsesomkostninger

Se vores samlede vare- og prisliste HER

NOVEMBER TILBUD

Vi har ikke faste åbningstider i Vinkælderen på Laurids Bings Alle 2. på Frederiksberg, men du kan altid skrive til os på ole@amforavin.dk hvis du gerne vil besøge os og se nærmere på vores udvalg eller vil afhente eller have leveret vin.

Når vi en gang imellem holder åben i vinkælderen vil vi annoncerede det her på hjemmesiden. Næste åbningstid er:

Lørdag, 4. november kl. 14:00 til 16:00, hvor du har mulighed for at smage månedens tilbud

Den første vintermåned er over os og vi har i Amfora Vin et rigtigt godt tilbud, der passer godt til den koldere tid og de lidt kraftigere retter.

I november måned kan du købe Ilaria Tachis 2 rødvine til en særlig fordelagtig pris.

  • Det ene er hendes Pargolo, Chianti Classico DOC årgang 2021, som passer til den kraftige italienske mad, til grillet kød, pasta, pizza og gode oste. En rund, blød, smagsrig og varm vin. Pargolo er superdejlig, en meget moderne udgave af Chianti Classico. Den kan være et godt alternativ til de fyldige italienske vine fra fx Amarone. Normalprisen er 165 kr. pr. flaske, men vi giver 25% rabat, så du betaler kun 123,75 pr. flaske
  • Den anden er hendes 100% merlot Giacomo 2019, som passer til alle slags stegt kød eller gryderetter og agerhøne i trøffelsauce. Giacomo har en tæt rubinrøde farve. I næsen fornemmes solbær, roser ledsaget af vanilje, kanel, sort peber, tobak og mynte. Den er fløjlsagtig og der fornemmes en sødme, varme og struktur. Er vedholdenheden aromatisk, lang i smagen. Normalprisen er 295 kr. pr. flaske, men vi giver 25% rabat, så du betaler kun 221,25 pr. flaske.

Tilbuddet gælder kun i november måned 2023 eller så længe lager haves (og det er ikke så stort), så hvis du vil sikre dig disse vine til denne ekstra nedsatte vin, skal du skynde dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud skriver du blot til  ole@amforavin.dk, så aftaler vi nærmere om afhentning eller levering. Ved eventuel forsendelse tillægges fragt og forsendelsesomkostninger

Se vores samlede vare- og prisliste HER