Gourmetmiddag 13. september 2019

Det er med store fornøjelse, at Amfora Vin kan invitere til italiensk gourmetmiddag på Restaurant Frederiks Have i anledning af, at vi får et spændende besøg fra Italien.

Amfora Vin er bosiddende på Frederiksberg. Vi importerer i øjeblikket vine fra italienske, franske og østrigske vinproducenter, som vi alle sammen kender personligt. Mange af vores vine er økologiske.

Det er salgsdirektør Gianluca Carbone fra vores toscanske vinhus Principe Corsini, der besøger Amfora Vin den 13. og 14. september 2019. Gianluca har arbejdet hos Duccio Corsini – som er ejer af Principe Corsini – siden 2012. Inden da var han i 5 år eksportdirektør hos Marchesi Frescobaldi i Skandinavien og Latinamerika.

Det er en ægte vinkender vi får besøg af og derfor har vi i forbindelse med besøget besluttet at afholde en Gourmetmiddag fredag den 13. september kl. 18:30 i Restaurant Frederiks Have, Smallegade 41 (hjørnet ved Virginiavej), Frederiksberg.

Her får du mulighed for at nyde 3 retter sammen med 6 forskellige vine fra Villa le Corti’s marker i San Casciano in Val de Pesa og fra deres ejendom Tenuta Marsiliana ved Maremma kysten. Du får også et dejligt glas Spumante Rose som velkomst. Gianluca vil samtidig fortælle om familien Corsini og deres vine.

Hvis du vil deltage i Gourmetmiddagen fredag den 13. september i Frederiks Have kl. 18:30 kan du tilmelde dig ved at kontakte ole@amforavin.dk og samtidig indbetale 675 kr. pr. deltager til Amfora Vin’s konto i Danske Bank reg: 3409 konto: 11 78 68 04

Hvis du tilmelder dig og betaler senest søndag den 18. august 2019 koster det kun 625 kr.

Hvis du vil vide mere om Corsini og deres vine, kan du se vores hjemmeside http://amforavin.dk/corsini-toscana