Efterårstilbud

Vi skal have ryddet op i vinkælderen og har derfor fundet nogle af vores gode rødvine frem – to fra Rhone og en fra Toscana – som vi gerne vil tilbyde vores kunder til en særlig fordelagtig pris.

Men du skal være hurtig – tilbudet gælder kun til udgangen af september 2017, eller så længe lager haves. Der er tale om afhentningspris og de sælges kun kassevis af 6 stk. Hvis du ønsker din vin tilsendt betaler du fragt- og emballagepris oveni.

Skriv til ole@amforavin.dk hvis du vil gøre brug af dette tilbud


 

Verquiere: Plan de Dieu, Rød 75. cl.

4stjernerAOC PLAN DE DIEU ROUGE 2012

AB160

Sådan synes vi den smager:
Dyb rød farve. Her er en vin der balancerer flot mellem ungdom og klædelig alder. Man fornemmer tydeligt solens magt i vinen, uden det dog bliver for meget. God tyngde og fylde – bør drikkes i løbet af de næste par år.

Passer til:
Her er en vin, som passer super til den gode danske julemad. Men prøv den også til et godt ostebord en fredag aften.

Normalprisen for 6 stk. er 570 kr.

Tilbudspris for 6 stk      430 kr. 

 

 


 Verquiere: Rasteau, Rød 75. cl.

AOC Rasteau Rouge 2012AB160

Sådan synes vi den smager: Farven er dyb. Duften er vinøs med krydderier og trøfler. Der er tale om en potent vin med både bid og dybde. Vinen holder let i op til 10 år, hvor den vil blive rundere og mere fyldig.

Passer til: Hvis du mangler en flot vin til en god, dejlig mør grillet bøf, så er her en rigtig god mulighed. Kan også sagten klare kraftige oste.

Normalprisen for 6 stk. er 630 kr.

Tilbudspris for 6 stk      475 kr. 

 

 

 


 

Tachis:Paggio, IGT Rød 75. cl.

Paggio

5stjerner

Vinavisen skrev:“En meget aromatisk og krydret rødvin med masser af frugt – men også med kraft, saft og muskler. En helt igennem herlig vin, som vil være fin som ledsager til kraftige kødretter” Læs mere

Paggio 2012 er en ren Merlot-vin og er derfor klassificeret som en IGT Toscana. Druerne er håndplukkede og vinen har ligget på fad i 20 måneder. Vinen kom på flaske i oktober 2014 og blev frigivet i maj 2015.

Sådan synes vi den smager: Paggio 2012 har masser af muskler, syre og frisk frugt.

Passer til: Vinen vil passe godt til det typiske italienske køkken, som fx vitello tonnato, kalvefilet og smagfulde grøntsager.

Normalprisen for 6 stk. er 960 kr.

Tilbudspris for 6 stk      750 kr.